Asiakaspalautteet

Nainen 59 v.

"Sain jatkuviin pissaongelmiin elämää helpottavan avun homeopatiasta. Toistuvat vessakäynnit ja lähimmän vessan etsiskelyt ovat taakse jäänyttä elämää. Myös kotimatkan viimeiset metrit jouduin yleensä juoksemaan ehtiäkseni ajoissa vessaan. Ei enää - KIITOS!"

"Entinen makean mussuttaja"


"Minulla on aina ollut valtava makean himo. Erityisesti lakritsi ja suklaa ovat olleet hyviä lohdun antajia. Painoa on kertynyt vuosien varrella tasaisesti lisää. Kun homeopaatti alkoi kysellä muita "käyttäytymismalleja", elämästä löytyi muitakin "haasteita". Nykyisin syön suklaata, mutta vain tummaa sellaista ja vain muutaman palan. Ei vaan tee mieli. Ihanaa, kiitos!!"

"Uuden elämän äärellä oleva" 

"Minulla on ollut koko ikäni vaikeuksia rajojen asettamisessa. Itse asiassa, en ole edes ajatellut koko asiaa ennen kuin sairastuin vakavasti. Olen aina ollut valmis lähtemään lähes minne tahansa minua on pyydetty tai tekemään asioita, joita minulta on pyydetty - ajattelematta ollenkaan sopiiko "se" myös MINULLE, eikä vain pyytäjälle. Tämän seurauksena elämä on ollut yhtä turbulenssia. Nyt olen opetellut rajojen asettamista ja se tuntuu tosi hyvältä. Kiitos homeopatian, jonka avulla paranemisprosessi lähti liikkeelle."

Nainen 56 v.

"Työpaikkani on kävelymatkan päässä. Yhtenä kesänä aloin kärsiä huimauksesta. Tuntui, ettei tie riitä kävelemiseen. Sain tähän avun muutamassa viikossa. Nyt ei tarvitse pelätä pyörtyvänsä tai törmäilevänsä muihin kulkijoihin."

Kiitollinen asiakas

"Olin kärsinyt vuosia yksinäisyyden tunteesta kotona. Sain asiaan helpotuksen yhdellä pillerillä."