Miksi kannattaa valita juuri klassinen homeopatia?

29.07.2019

Klassisessa homeopatiassa valitaan yksi lääkeaine henkilön oirekokonaisuuden mukaan. Samankaltaisuuden lakia noudattaen lääkeaine sysää elinvoiman oikealle raiteelle ja paranemisprosessi lähtee käyntiin. Mutta miksi yksi aine, eikä useita tai yhdistelmälääkeaineita?

Kuvittele olevasti ulkomaanmatkalla. Mielesi tekee jotain makeaa kuten hedelmää ja hotellin lähistöltä löytyy hedelmäkoju. Siinä on myynnissä kauden hedelmiä, kaikki on kypsää, mehukasta ja ilmassa tuoksuu niin, että vesi nousee kielelle. Kojun kauppiaalla ei ole raakoja eikä pilaantuneita hedelmiä ja jokaisen lajin alkuperästä on tarkat tiedot. Tiedostat, että makeanhimoosi haluat juuri kirsikoita. Valitset itse oikean kokoisia ja sävyisiä. Palvelu on ystävällistä. Saat juuri sitä, mitä tulit hakemaan - suussa sulavaa makeaa unelmaa, joka kruunaa päiväsi. Sinulla on hyvä mieli, koska sait yksilöllistä palvelua ja tarkkaan valitun tuotteen. Kauppiaalle tyytyväisyytesi on tärkeää, sillä kojun pitäminen on hänelle elinkeino ja sydämen asia!

Kiireinen ihminen makeannälän iskiessä poikkeaa valintamyymälään. Sielläkin kauppias tekee parhaansa, mutta oleellista on tuotteiden hyllyikä ja riittävän laaja valikoima. Valtaosa tuotteista on säilykkeitä tai puolivalmisteita. Tuoretuotteita on vain jonkin verran, eivätkä nekään kovin houkuttelevia. Kauppiaan täytyy huolehtia vähän kaikesta panostamatta mihinkään erityisesti. Hedelmävalikoimaa voi supistaa ja sen voi korvata osin säilykkeillä; näin ei tule hävikkiä. Kiireessä ostat, kiireessä syöt. Pääasia, että nälkä taittuu ja meno jatkuu.

Homeopatiassakin on mahdollisuus valita. Jotkut ihmiset kuluttavat sitä markettityyliin, koska kiireiselle on syntynyt mielikuva, että itsehoito on nopeaa, helppoa ja halpaa. Vaiva saadaan (ehkä) pois päiväjärjestyksestä, ainakin joksikin aikaa. Todellisissa hätätapauksissa näin tehdäänkin ja hyvä niin (kun on pyörtyä nälästä, mikä tahansa verensokeria nostava kelpaa ensiavuksi).

Klassisen homeopaatin suorittamalla rakennehoidolla saat laatupalvelua. Kun sinulla on päänsärkyä, homeopaatti kyselee kivun sijainnista ja luonteesta, oheisoireista ja mahdollisesta aiheuttajasta. Haastattelun aikana alat oivaltaa, että sinun päänsärkysi on kaikin puolin yksilöllinen. Kerrot sen olevan repivää ja alkavan aina ennen palaveria tai sukukokousta. Itse asiassa, päänsärky on seurannut sinua siitä asti, kun reputit yo-kirjoituksissa ja jouduit tulemaan häntä koipien välissä vaarisi 80-vuotisjuhliin. Mielessäsi kävi silloin, että voisit hukuttautua häpeästä ja tulevasta arvostelusta. Kaiken tämän taustatiedon perusteella valittu lääkeaine auttaa palauttamaan tasapainon, jolloin päänsäryn laukaisevat alitajuiset muistot eivät enää saa otetta eikä näin ollen niiden laukaisemaa päänsärkyäkään ilmaannu.

Olet vapaa päättämään, valitsetko mehevän hedelmän vai tölkkisäilykkeen, särkytipan vai klassisen homeopaatin vastaanoton - kunhan teet valintasi tietoisesti. Arvosta itseäsi ja vaali terveyttäsi!

© LjubaDruzhinina

Hakusanat: klassinen homeopatia, homeopaatin haastattelu, rakennehoito, konstituutiohoito, perimä, sairaushistoria, homeopaattinen hoito