Blogi

 

Homeopatiaan liittyvissä foorumeissa ympäri maailmaa vertaillaan usein homeopaattien tapoja viestiä asiakkaidensa kanssa ja kysellään, kuinka paljon yhteydenpitoa vastaanoton hinta pitää sisällään. Tapoja on varmasti useita erilaisia. Parasta on kysyä omalta homeopaatilta. Tässä blogikirjoituksessa haluan kertoa, mitä kulissien takana tapahtuu,...

Lähes päivittäin minulta kysytään, mitä on rakennehoito. Pelkistetty vastaus on: "Yksilön rakennetta hoitavat ja ylläpitävät toimenpiteet". Karkeasti homeopaattinen hoito jaetaan kahteen kategoriaan - akuuttihoitoon ja rakennehoitoon.

Uni on ihmisen perustarve. Sen merkitys korostuu, kun unensaanti ei ole itsestään selvä. Pitkiä aikoja kestävä tyydyttämätön perustarve verottaa paitsi yleisvointia niin myös mielialaa, hormonitoimintaa ja sen kautta aineenvaihduntaa. Mikä neuvoksi? Onneksi keinoja on.

Klassisessa homeopatiassa valitaan yksi lääkeaine henkilön oirekokonaisuuden mukaan. Samankaltaisuuden lakia noudattaen lääkeaine sysää elinvoiman oikealle raiteelle ja paranemisprosessi lähtee käyntiin. Mutta miksi yksi aine, eikä useita tai yhdistelmälääkeaineita?