Kuinka kauan rakennehoito kestää?
Tämä kysymys askarruttaa ihmisiä ehkä eniten, varsinkin hoidon alussa. Yritän avata aihetta mahdollisimman kattavasti.
Olet jo lukenut artikkelini rakennehoidosta ja tiedät, että hoidon tarve riippuu hyvin paljon siitä, millaisen fyysisen ja henkisen rakenteen olet perinyt ja miten olet tätä perintöäsi säilyttänyt, parantanut tai laiminlyönyt. Pintapuolisesti katsottua samoja oireita potevilla ennuste voi olla erilainen. Siksi me otammekin haastattelun aikana selvää seuraavista seikoista:
- Milloin oire on alkanut
- Millä menetelmillä sitä on hoidettu ennen homeopatiaa
- Mikä on ollut mahdollinen alulle paneva syy
- Esiintyykö vastaavia oireita suvussa
- Mitä muita oireita on ja kuinka paljon
- Onko paranemista vaikeuttavia tekijöitä
- Miten herkästi reagoit hoitoihin
- Mikä on yleinen terveydentilasi
Kaikki maatushkat ovat samanmuotoisia. Vain avaamalla selviää, kuinka monta kerrosta on sisäkkäin. Vasta lopulta päästään ytimeen. Kuten huomaat, rakennehoito ei ole niin yksinkertainen ja kokoonpanosta riippuen hoito voi kestää eripituisia aikoja. Kroonisia tiloja hoidettaessa kertakäynti ei riitä, vaikka akuutissa tapauksessa saatat tarvita yhden ainoan annoksen päästäksesi kuntoon. Rakennehoitoa voi verrata vaikka kasvimaan tai auton huoltoon.
Kevään tullen maasta nousee kaikenlaisia kasvilajeja: omia hienoja perennoja, kutsumattomia rikkaruohoja ja yllättäviä kasveja naapuritontilta lentäneistä siemenistä. Alussa pitää selvittää, mikä niistä ovat mitäkin. Sitten voi alkaa kitkeä, rajata, tukea, lannoittaa jne. Mitä huolellisemmin työtä on tehty alussa, sitä vähemmän sitä tarvitaan jatkossa.
Autoilijat tietävät varsin hyvin katsastuksen merkityksen. Jos haluat ajaa turvallisesti, pelkkä renkaiden vaihto kaksi kertaa vuodessa ei riitä. Mitä teet, kun kojelaudassa vilkkuu punainen valo? Et peitä sitä teipillä etkä väännä sitä irti, vaan viet sen huollettavaksi - ymmärrät, että punainen vilkkuva valo on varoitus jostakin viasta.
Oman kehon ja mielen huolto, esim. homeopaattisen rakennehoidon avulla, kannattaa aloittaa ajoissa ja sitoutua siihen pysyvien tulosten saavuttamiseksi. Omaa terveyttä ei voi ostaa lisää eikä vaihtaa parempaan. Pitäkäämme siis hyvää huolta siitä, mitä meillä on!
© LjubaDruzhinina
Hakusanat: homeopatia, rakennehoito, rakennehoidon kesto